Ѕвони телефонот во полицијата се јавува цајканот и слуша…

Ѕвони телефонот во полицијата се јавува цајканот и слуша: – На улица Гоце Делчев бр.32 стигнаа дрва! И ќе исклучи. После некое време пак ѕвони и пак исто: – На улица Гоце Делчев бр.32 стигнаа дрва! Ѕвони телефонот во полицијата се јавува цајканот и слуша: – На улица Гоце Делчев бр.32 стигнаа дрва! И ќе исклучи. После некое време пак ѕвони и пак исто: – На улица Гоце Делчев бр.32 стигнаа дрва! И пак ќе исклучи. И така 7-8 пати и на цајканот му се здосадило и го чека пак да се јави. И еве го вика пак: – На улица Гоце Делчев бр.32 стигнаа дрва! И цајканот му вика: – Море човек што ако стигнале дрва таму?– Како што ако? Ти знаеш ли кој живее во таа куќа? – Е кој живее? – Море човек, таму живее Перо. – Е што ако живее Перо? – Тој е најголем дилер на дрога, и дрогата ја пренесува во дрвата. И му исклучува и типот ѕвони кај Перо: – Перо сеа ќе дојдат десетина цајкани да ти ги исечат дрвата. Тоа ќе бидат истите што лани ти го ископаа лозјето кога бараа хашиш!Ѕвони телефонот во полицијата се јавува цајканот и слуша: – На улица Гоце Делчев бр.32 стигнаа дрва! И ќе исклучи. Посл

Пронајдете не на следниве мрежи: