Аквариум во кафуле пукна на грбот на гости

Loading...

Бизарна случка вознемири двајца гости кои седеа и разговараа во едно кафуле во црногорскиот град Никшиќ.
Имено, во еден момент пукна стакло од големиот аквариум што се наоѓа зад нивната маса, а сето тоа беше регистрирано од безбедносната камера.
Како што пренесува црногорскиот портал, Антена М, инцидентот се случил во тукушто реновирано кафуле.

loading...