Босанец објаснува што е убава жена

Loading...

Новинари од една телевизија од Босна и Херцеговина интервјуирале случајни минувачи во еден парк.
Застанале покрај еден дедо кој седел на клупа и го прашале: „Дали пронашол некоја убава жена?”. Постариот господин без двоумење одговорил:„Токму убава најдов, работи како коњ!”. Видеото со овој симпатичен Босанец е хит на социјалните мрежи, а многумина коментираа дека тоа е всушност комплимент и дека човекот веројатно мислеле на тоа дека неговата жена е вредна и вистинска домаќинка.

loading...