Бугарите направија инцидент на Македонската граница, ПЦОВКИ и НАВРЕДИ кон македонските граѓани и полицајци

Бугарски возачи се расправаат и ги пцујат македонските полицајци и цариници на граничниот премин Деве Баир.

Бугарите не дозволуваат да им биде извршена контрола на возилата. Бугарите со недолични зборови се караат со македонските полицајци на Деве Баир.

Пронајдете не на следниве мрежи: