Емина Јаховиќ дури пет пати го оперираше носот кој и го грдеше лицето до неодамна

Loading...

Речиси малкумина се сеќаваат на изгледот на срамежливата тогаш 20 годишна пејачка Емина Јаховиќ која во 2002 година за прв пат се појави во јавноста со надеж да ја освои регионалната музичка свена.
Српските медиуми денес, 20 години подоцна објавија фотографии од младоста на Емина Јаховиќ која пејачката сака буквално да ги запали.


На истите таа има долг нос кој и го грди лицето, а денес сето тоа е умешно корегирано со помош на естетска операција.
За операцијата на носот таа говори и денес, правдајќи се дека тоа морала да го направи првенствено поради здравствени проблеми.

loading...