Заради градежни работи на патот Прилеп -Битола, сообраќајот пренасочен

Loading...

Сообраќајот на делницата Прилеп-Битола кај Технолошко индустриската зона Прилеп од денеска ќе се пренасочеува на регионалниот пат.
Како што известува фабриката “Карпош“ АД Скопје во наредните три месеци ќе се извршуваат градежни работи на магистралниот пат А3, делница Прилеп – Битола кај ТИРЗ Прилеп.

loading...