ЗОШТО ЗАГЛАВУВАМЕ ВО ВРСКИ СО ГУБИТНИЦИ?

Loading...

ЗОШТО ЗАГЛАВУВАМЕ ВО ВРСКИ СО ГУБИТНИЦИ?

Колку пати сте слушнале како успешна, убава и згодна жена се заљубила во губитник, алкохоличар или оженет маж. Можеби истото и вие сте го доживеале. Доколку ни се случило еднаш, тоа и не е така голем проблем, но доколку тоа повторно и повторно се повторува тогаш треба да се запрашаме што е со нас.

Изборот на погрешен партнер претставува ирационален страв, коплекс, анксиозност, а често и траума од минатото. Овие пореметувања владеат со нашето тело и дури најпаметните жени не можат да им се спротивстават. Единствен начин како да си помогнете е да се посветите на себе и на својата самопочит.

Никогаш нема да бидете среќни со ваков човек

Повеќето жени имаат страв од отфрлање. Доколку сте млади и доколку имате изгубено некој што навистина сте го сакале, сами си создавате страв од повторно отфрлање или загуба. Во таков случај, бирате партнер кој се плаши од врска и брак и ќе создадете врска без интимност и доверба. Тоа го правите со цел: загубата во иднина да не ја сфатите толку сериозно и да не патите долг временски период.

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...