Има само едно правило: Како да ги чувате јагодите?

Јагодите се вкусно овошје кое сите го сакаме, а најголемиот проблем е што брзо скапуваат.
Најдобро се чуваат замрзнати, така седат и до 9 месеци.
Важно е никогаш повторно да не се замрзнат, по едно одмрзнување затоа што така губат витамин Ц.
Уживајте!

Loading...