Импресивен имотен лист на Јанушев, десната рака на Мицковски: 4 стана во Скопје, куќа во Охрид, Лексус и џип Нисан

Loading...

Импресивен имотен лист на Јанушев, десната рака на Мицковски: 4 стана во Скопје, куќа во Охрид, Лексус и џип Нисан

Она што е уште поимпресивно е дека сето тоа според пријавеното во Државна комисија за спречување корупција е стекнато во помалку од десет години. Јанушев сега има 36 години, што ќе рече секој би сакал да го знае успехот на бизнисот што стои зад вака импресивни бројки…

Пресметавме дека се работи за сопственост од над 18.000.000 денари вредност.

Повеќе детали за функционерскиот имотен лист на Јанушев ТУКА

Лексусот го купил кога беше директор во ЈСП

Додека Нисан џипот е купен оваа година. Се разбира некои оваа година ја прогласија за кризна и мошне тешка за преживување…

 

 

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...