Ковид им бил преку глава, децава РАСТУРААТ. Видео што мора да го видите.

Loading...

Ковид им бил преку глава, децава РАСТУРААТ. Видео што мора да го видите.

Во време на пандемија додека сите бевме затворени дома, две мали деца од Скопје добија идеја деновите да ги поминат креативно, правејќи ја нивната прва песна која носи порака за ситуациите во кои нивните врсници се најдоа. Училишните клупи и детските паркови останаа празни, но детските срцата полни музикалност не ги спречи да творат и гласно да ја упатат пораката дека детството е само еднаш во животот и е жално да се помине под маски и на дистанца. ДО КОГА? 2 АCKO FX Андреј Ристевски и Андреј Гајдовски ученици во основното училиште “Кузман Шапкарев” во населбата Драчево.

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...