Крахираше ли Мицковски вечерва пред Владата? Протестот со минимална посетеност

Loading...

Не сакаме да навлегуваме во бројки иако до нас допреа информаци за меѓу 700 и 800 присутни вечерва на митингот на Мицковски на кој што се самопрогласи за Ганди. Иако Ганди се борел за НЕЗАВИСНОСТ на Индија, а Мицковски се бори за фотеља, но Ганди е тема за другпат…
Ние нема да даваме оценки колку присутни имало. Ќе објавиме само една слика, фотографија. Па сами оценете си. 
Нели викаат една слика 1000 зборови… И така…

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...