Курсна листа на НБРМ: денешна вредност на валутите

Според курсната листа на НБРМ средниот курс на еврото денеска изнесува 61.6950 денари, а на американскиот долар 56.9457 денари. Средниот курс на британската фунта изнесува 72.2932 денари.

Пронајдете не на следниве мрежи: