Лила објави досега невидена фотографија од синот Филип

Loading...

Популарната ТВ водителка Лила Филиповска, секогаш е актуелна во јавноста, како за она што и се случува на приватно поле, така и на професионален план кога е во прашање квизот „Се или нешто“ кој го води години наназад, а моментално е во мирување или пак инфлуенсерството во кое е сериозно успешна.
За Лила се знае доста, бидејќи таа не е меѓу ултра резервираните, освен кога е љубовта во прашање, па е повеќе мистериозна, како што вели, за да има повеќе среќа.
Како сите, така и Лила, поминавме многу време затворени дома, па имавме простор да чепнеме во некои подзаборавени нешта од минатото.

loading...