Луј Витонот на Катица не бил оној од кај Орце, се бранеа денеска на рочиште

Loading...

Луј Витонот на Катица не бил оној од кај Орце, се бранеа денеска на рочиште, беше позицијата на нејзината одбрана. Тоа наводно била сосема друга чанта од овој скап бренд, кој не се продава под 2-3 илјади евра по парче, што е просечна годишна заработувачка во Македонија. И никој не праша како се купува и заработува за Луј Витон во оваа држава со поштена работа?!
„Вчера излегоа некои написи дека се работи за торбата ‘Луи Витон’ која е одземена од Катица Јанева дека станува збор за истата торба која ја споемнува сведокот. Денеска имавте прилика да видите дека не станува збор за истата торба“, рече Ирена Фрчковска, адвокат на Катица Јанева.
Кај Боки биле најдени и 4 пиштоли, а кај Кичевец огромна количина на оружје и муниција… Покрај пиштоли, се презентираа снајперски пушки, ножеви, но и автоматски пушки.

Повеќе за КАРТИЦА ЈАНЕВА ТУКА
Повеќе за РЕКЕТ ТУКА

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...