Македонија вечерва се гуши. Загадувањето е енормно!

Loading...

Македонија вечерва се гуши. Загадувањето е енормно!
Се чини дека повторно ќе соборуваме рекорди по загаденост. Бројките што ги покажуваат мерните станици се поразувачки. Уверете се сами подолу.

loading...