Малкумина знаат за ова: Неда Украден, по разводот, беше во врска со овој МОЌЕН човек

Loading...

Сите многу добро го познавате, а денес тој е оженет со пејачка
Пејачката Неда Украден никогаш не ја градела својата кариера врз скандали, туку со прекрасниот глас и големите хитови.


Сепак, од време на време се пишуваше за нејзиниот љубовен живот, а покрај името на нејзиниот поранешен сопруг Милан Билбија, со неа се поврзуваше и име на познат човек.
Имено, Неда беше во врска со Саша Поповиќ во осумдесеттите години.
Тој тогаш беше член на „Слатки грех“, а со Неда влезе во врска по нејзиниот развод, пишуваат медиумите.


По оваа романса, и двајцата продолжија по својот пат, а Саша наскоро влезе во врска со пејачката Злата Петровиќ, а потоа најде ја среќата со Сузана Јовановиќ, со која и денес е во брак.

loading...