Наташа Беквалац: „Мислам дека имам ментална болест“!

Loading...

Наташа Беквалац е позната по својот нескротлив темперамент, непромислените потези и лабилниот карактер, но и по забелешките на своја сметкла со кои неретко умее да ги засмее како најблиските, така и своите следбеници на преку социјалните мрежи! И бидејќи нема „влакна на јазикот“, многумина токму и самите како да се пронаоѓаат во нејзините изјави!


Беквалац, која ве родена во хороскопскиот знак на „Вага“ овој пат преку една апликација и самата сакала да провери, колку всушност е вага и која од нејзините „бисер“ изјави од минатото најмногу е карактеристична за неа и нејзиниот хороскопски знак?
Одговорот го доби уште во првиот обид, а тој сосема се совпадна со нејзиниот карактер и табиет:
„Замери ми се и ќе те уништам“!


Арно ама, љубопитната Ната сакаше уште една потврда за себе, па одново ја предизвика апликацијата, која по вториод обид и го даде следниов одговор или поточно нејзина мисла изречена во минатото:


„Мислам дека имам ментална болест“! – беше фразта која се појави, а убавата Ната сосема се согласи со констатацијата на апликацијата, измамувајќи насмевки!

loading...