На чив трошок е Лила Филиповска во Дубаи?

Нашата позната водителка и трендсетерка, а во поново време и актуелна  другарка на контраверзниот Сергеј Варошлија ужива во Дубаи. Таа на својот инстаграм профил објави многу слики досега од нејзиното патување.Препознатлива по својот стил и естетика можеме да признаеме дека оваа жена знае да рекламира и да прави одлични инстаграм фотографии. Незнаеме дали е сама или со придружба, но обично доколку Сергеј Варошлија или Боки 13 и прават друштво стално имаат и објавуваат заеднички слики.
По тагирањето можеме да приметиме дека се потенцира брендот на Фибула травел агенцијата која организира аражмани за Дубаи од Скопје. Тоа е најнов вид на рекламирање кое сите светски брендови веќе го користат.Дали Лила стана новото заштитно лице на Фибула Травел? Останува да видиме. Во секој случај Лила УЖИВАЈ и не заборави да се сликаш.

Loading...