Никогаш не е доцна: Еклстон стана татко на 89 години

Loading...

Некогашниот шеф на Формула 1, Берни Еклстон докажа дека за убави работи никогаш не е доцна. Тој денеска стана татко на свои 89 години. Неговата сопруга Фабијана му роди здраво машко дете. Таа е 40 години помлада од него.
Имаме син, ќе се вика Ејс. Многу сум горд, изјави среќниот татко.
Берни има три ќерки и пет внуци.

loading...