Ноне Неделковска наполни 34 години, ги одбележа со интересно видео

Loading...

Ноне Неделковска наполни 34 години, ги одбележа со интересно видео

Долги години Ноне работеше надвор од Македонија. Дознаваме дека во последно време е во родниот Велес. Видеото подолу.

🎈34🎈 💋💋💋#birthday

Публикувахте от Nona Nedelkovska в Понеделник, 28 септември 2020 г.

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...