Од Лазиќ ни трага ни глас: Свршеница сподели фотографија како го поминува Велигден, а овој детаљ е повеќе од јасен за нивниот однос

Loading...

Односот помеѓу пејачот Дарко Лазиќ и неговата свршеница Марина Гагиќ овие денови е топ тема во медиумите, а сите денес се прашуваат дали парот се уште е заедно или пак не.ж
Имено на првиот ден од Велигден, свршеницата на пејачот сподели фотографија која многумина ги остави да размислуваат во каков однос се со Дарко.
Таа сподели фотографија од синот Алексеј кој си игра со јајца во градината.

loading...