Пендаровски ќе прими вакцина против Ковид-19

Loading...

Претседателот Стево Пендаровски, утре – 18 мај 2021 година, вторник во 14:00 часот ќе прими вакцина против Ковид-19 во вакциналниот пункт во спортската сала на СОУ „Перо Наков“, во Куманово.
По завршувањето на вакцинацијата е предвидена изјава на претседателот Пендаровски за медиумите.

loading...