Пензионери проверете ги сметките: Пензијата за февруари е исплатена

Почна исплатата на февруарските пензии, а некои банки тоа го сторија уште вчера, па така денес пензионерите можат да си ги подигнат пензиите од своите сметки.

Од следниот месец пензиите ќе се покачат за уште пет отсто, а притоа ќе продолжи и поддршката до три илјади денари за пензионерите со најниски пензии.

Пронајдете не на следниве мрежи: