Првиот настан на Трн.мк – „Боцни си кирилица” вечерва во „Бруталиск“


Првиот настан на Трн.мк – „Боцни си кирилица” вечерва во „Бруталиск“

Многумина нѐ прашаа зошто не организираме друштвени настани? Не одговоривме никому ништо, туку седнавме, мислевме и еве го одговорот. 

Во очи празникот „Св. Кирил и Методиј” ве каниме на првиот Трн настан. 

Вечерва од 20 часот сме во Бруталиск. 

Дојдете и „боцнете” од кириличното мени:

– Јовица Михајловски со кириличен поздрав

– Џијан Емин со музичка подлога и диџејски сет

– Ивана Павлаковиќ и Несрин Таир со изведба на народно творештво собрано од Цепенков

– ТеатроСк со статуa од собирачот на народно творештво 

– Давор Кешкец ќе црта кирилица во живо

– Васо со свој диџејски перформанс

БОЦКАМЕ на КИРИЛИЦА

Вечер во 20 часот

Бруталиск

Пронајдете не на следниве мрежи: