Премиера на „Манифест 2.0“ на кореографот Филип Петковски како критика на општеството низ танц и физички театар


Претставата Manifest 2.0 по концепт, режија и кореографија на Филип Петковски ќе ја има својата премиера вечерва во 20 часот во Културниот центар „Дорчол плац“ во Белград. Претставата „Манифест 2.0“ настанала од потребата за истражување, самообразбата, поразличниот театарски израз и процес.

– Реклама –

Пронајдете не на следниве мрежи: