Разголени девојки се шлапнаа во фонтаната пред Собранието во Белград

Loading...

Во Белград и во неколку други српски градови деновиве поминаа во знак на протести и судири помеѓу полицијата и демонстрантите. Но, после една таква жестока ноќ, овие белграѓанки решија да го тргнат вниманието од лошите вести, и тоа вака

loading...