Сашко Коцев објави фотографија со ќеркичката

Loading...

Актерот Сашко Коцев на социјалните мрежи ретко споделува приватни моменти. Токму поради тоа и фактот што неговата ќерка ретко ја покажува во јавноста неговата најнова фотографија на социјалните мрежи ги разнежи неговите пријатели.

loading...