Скопје се гуши во смет. Состојба денеска, 13 април 2020

Loading...

Скопје се гуши во смет. Состојба денеска, 13 април 2020

Фотографиите се на нашата редакција. На терен се уверивме како стојат работите. Немаше денеска испразнет контејнер каде што поминавме. За жал.

Погледнете и уверете се сами.

Тинекс кај млечен ресторан.

Козле, пумпата на Макпетрол.

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...