Срам: Бијонсе се симнуваше по „мајсторска“ скала

Loading...

На почетокот на концертот во Варшава, Полска, Бијонсе се појавила на „летечка бина“ облечена во трико и високи чизми, но кога требаше да се симне се појави проблем – како?
Организаторите веднаш понудија скала на продолжување и по неколку минути убедување со пејачката и силно бодрење од публиката, која извикуваше „Бијонсе, можеш!“, таа се симна.
Бијонсе и нејзиниот сопруг Џеј Зи во моментов се на светска турнеја.

loading...