Тони Михајловски за ЕУ: Кога на дете ќе му кажат дека не оди на одмор туку на село

Македонскиот актер Тони Михајловски сподели видео од Макрон околу почнувањето преговори за ЕУ за кои, патем кажано, францускиот претседател смета дека треба уште малку да се стрпиме.
“Како на детето кога ќе му кажат дека нема да оди на одмор, туку на село кај маќеата на татко му, напиша Тони на Фејсбук.

 

Пронајдете не на следниве мрежи: