Утре повеќечасовни прекини на вода во делови од Скопје – погледнете каде

Од ЈП Водовод и канализација-Скопје известуваат дека утре (вторник) поради дефект на приклучна цевка од 1“ на ул. Рилски Конгрес бр.10 прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од ул. Рилски Конгрес.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:00 часот до завршување на интервенцијата.

Исто така, утре поради двоење во шахта на ул.Софиска бр. 13, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од улиците Софиска, Његошева, Копенхагенска Бриселска, Гаврил Лесновски, Стокхолмска и Петар Драганов. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:00 часот до завршување на интервенцијата.

Пронајдете не на следниве мрежи: