Фотографии по експлозијата во Бејрут

Loading...

Во разорната експлозија во Бејрут загинаа стотици луѓе. Стотици се исчезнати, над 4.000 луѓе се ранети, триста илјади луѓе останаа без своите домови.
Економската штета се мери во повеќе милијарди евра.
Фотографиите што подолу ги пренесуваме ги направи Вадел Хамзех од агенцијата EPA.

loading...