Фото: Катица Јанева и Лиле Стефанова на времето

Loading...

Катица Јанева и Лиле Стефанова на времето…
Имало времиња и кога немало кавги и навреди среде суд помеѓу овие две обвинителки и според сликата би се рекло тогашни другарки…

loading...