Храбро до победа: Јакимовски ги собра потребните потписи и порача – битката допрва почнува!

Потписите се собрани, битката допрва почнува.

✅Кога не сум фаворит обично сум најсилен а првата цел е влез во вториот круг.

✅ На Република Македонија и треба храбар претседател, а не марионета. Македонија заслужува искусен политичар кој знае како да го врати значењето на функцијата Претседател на Македонија.

Секој од нас заслужува подобро‼️

Храбро до победа ‼️

Да живее Македонија‼️

Пронајдете не на следниве мрежи: