Чесни кадри: Секретарката на Ѓоко Велковски добила службено возило, а си го користи за приватни цели?

Секретарката на техничкиот министер за труд и социјална политика од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Ѓоко Велковски, добила службено возило, а го употребува за приватни цели, објави Фејсбук страницата „Криминалите на ВМРО-ДПМНЕ“.

– Секретарката на Ѓоко, техничкиот министер во МТСП има добиено службена кола, која си ја вози за приватни цели. Користење на лични бенефиции од државни ресурси секогаш било омилено на вмровците. Никогаш повеќе! – стои во објавата, а оттаму се објавени и фотографии.

Пронајдете не на следниве мрежи: