Шпанија го ратификуваше протоколот за пристапување во НАТО на Македонија

Loading...

Шпанија го ратификуваше протоколот за пристапување во НАТО на Македонија.
Пратениците гласаа со големо мнозинство 279 За, 1 беше против, и 51 беа воздржани.

 

Следете не на Фејсбук. Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!! За 5Г контроверзата ПРОЧИТАЈТЕТУКА.
loading...