Лесен врап со марула и месо

Состојки:
1 марула парче
2 лажици мајонез
200 гр свинска печеница
100 гр сланина на парчиња
2 домати

Подготовка:
Ставете 6 до 7 големи листови марула.
Намачкајте го мајонезот во центарот на марулата.
Ставете слој од печеница (свинска, пилешка или мисиркина), сланина и домати.
Почнувајќи од крајот што е најблиску до вас, се мота марулата во вид на ролат.
Се сервира и се јаде ведаш!

Пронајдете не на следниве мрежи:©ПУЛС24.MK Вестите на интернет страницата на редакцијата ПУЛС24.MK може да се користат исклучиво за лично информирање. Без писмена дозвола од ПУЛС24.MK или посебен договор, не е дозволено преземање, користење или реемитување на вестите.