Починал ученик за време на големиот одмор!

Loading...

Х.Н (11), ученик од Основното училиште „Муса Ќазим Ќатиќ“ во Зеница, денес смртно настрадал на училиште.  Х.Н (11), ученик од Основното училиште „Муса Ќазим Ќатиќ“ во Зеница, денес смртно настрадал на училиште. Несреќата се случила за време на големиот одмор кога во кабинетот за одделенска настава во тепачка со врсниците паднало момчето Х.М. Во тек е увид од полицијата.Х.Н (11), ученик од Основното училиште „Муса Ќазим Ќатиќ“ во Зеница, денес смртно настрадал на училиште. Несреќата се случила за време

loading...
Loading...