Видео: Гвардиола ги загуби нервите на тренинг во Доха!

Loading...

На Гвардиола не му се допаднало движењето и позиционирањето на неговите играчи и со повисок тон се обиде на тренингот да им објасни некои работи, односно што точно сака од нив.„Кога си на таа позиција, не можеш така да трчаш. Топката е тука, мора да биде едноставно. Ова се случува на секој е*** натпревар! Одиме се од почеток“,  нервозно објаснувал Пеп Гвардиола на тренингот во Доха каде што Баерн Минхен се наоѓа на подготовки.
„Кога си на таа позиција, не можеш така да трчаш. Топката е тука, мора да биде едноставно. Ова се случува на секој е*** натпревар! Одиме се о

loading...
Loading...