10 познати личности за кои не сте знаеле дека се посвоени

Loading...

Дали сте знаеле дека некои од најбогатите и најпознатите личности како деца биле посвоени? Некој од нив никогаш не ги запознале своите биолошки родители. Тешкото детство им дало само дополнителен мотив за успех во животот.
1. Мarilyn Мonroe
Уште како дете била напуштена од својата мајка вдовица, па своето детство го поминала во хранителско семејство.
2. Bill Clinton
Тој исто така е роден од мајка вдовица, а детството го поминал со својата баба и дедо.
3 Јohn Lennon
Неговиот татко исчезнал. Неговата мајка не можела да се грижи за него па тој бил посвоен од неговата тетка.
4.Nelson Mandela
Кога имал 10 години починал неговиот татко па тој бил посвоен.
5. Ray Liotta
Ова „лошо“ момче е посвоено кога имало само шест месеци. Дури по 40 години тој ангажирал приватен детектив кој успеал да ја пронајде неговата биолошка мајка, додека својот татко никогаш не успеал да го запознае.
6. Richard Barton
Кога имал 17 години директорот на училиштето Filip Barton сакал да го посвои, но до тоа не дошло затоа што имало проблеми при постапката. Но тој сам си го променил презимето.
7. Steve Jobs
Неговата мајка била во врска со неговиот татко но нејзините родители биле против врската, па тие никогаш не стапиле во брак. Токму затоа бил даден на посвојување.
8. Edgar Allan Poe
Тој е роден во 1809 година, а неговата мајка починала една година откако го родила, неговиот татко го напуштил семејството, па затоа пораснал во хранителско семејство.
9. Michael Bay
Тој како дете бил посвоен, а поголем дел од детството го поминал барајќи ја својата биолошка мајка.
10. Frances McDormand
Била посвоена од канадски свештеник и медицинска сестра.
 Дали сте знаеле дека некои од најбогатите и најпознатите личности како деца биле посвоени? Некој од нив никогаш не ги

loading...
Loading...