10 знаци дека ве изневерува

Loading...

Поминува малку време со васПартнерот кој е неверен мора да користи изговори како прекувремена работа, доцни состаноци и вечери како и друи необјасливи обврски, како да има време за друга жена. 
Лош сексуален животВашиот сексуален живот скоро како да не постои поради неговите обврски. Не сака веќе да се мази, да гледа филм со вас, да ве фати за рака како што некогаш правел.
Повеќе се грижи за неговиот изгледНеверниот партнер обично почнува да купува нова облека, ја менува фризурата или почнува да вежба за да биде привлечен за другите жени.
Приметувате промени во автомобилотСувозачкото место е поместено или сте нашле нешто непознато на седиштето. Можеби на радиото е сменета станицата која вие не ја слушате бидејќи таа и се допаѓа на неа.
Кратки живциНеверниот партнер има кратки живци затоа што чувствува грижа на совест што е резултат на неверството. Почнува одеднаш да му сметаат работите кои до тогаш не му сметале.
Кармин на јакатаАко осетите мирис на туѓ парфем, цигари или алкохол особено ако немал време да се пресоблече, бидете претпазливи.
Промени во однесувањетоНеверниот партнер често завзема дефанзива кога го прашувате каде бил. Може се да сврти против вас и да ве обвини дека сте несигурни, посесивни или премногу му се мешате во животот.Промени на навиките во врска со телефонотАко сте забележале дека не го остава веќе вклучен телефонот додека е со вас тоа може да значи дека ќе го побара љубовницата. Понекогаш ја напушта собата за да разговара на телефон со некого. Припазете и на повиците во сред ноќ. Ако имате пристап до неговата телефонска сметка, прегледајте ја.
Промени на навиките во врска со компјутеротСо помош на интернетот е многу полесно да се оддржува врската со љубовникот или љубовницата. Ако вашиот маж навечер долго време поминува на компјутерот и затвора врата за да го гледате, можеби комуницира со новата љубов.
Промени на навиките во врска со трошењетоМожете да приметие дека партнерот ве изневерува ако во последно време е без пари. Нема пари бидејќи троши на љубовницата. Проверете ги сметките кои ќе ги најдете.
Ниту едно од овие претпоставки не мора да биде сигурно дека вашиот партнер ве изневерува. Ако имате предчувство дека нешто ви се случува зад грб, немојте да дозволите нешто да ве измачува. Споделете ги своите сомнежи со партнерот.
Извор: lady.mkПоминува малку време со васПартнерот кој е неверен мора да користи изговори како прекувремена р

loading...