Тадиќ и Дачиќ “свртија” партија баскет

Loading...

По огромниот број на шпекулации дека во врвот на партијата на Тадиќ има големи недоразбирања и борба за превласт, актуелниот претседател на партијата одлучи да се изселаксира со неколку партии баскет.

Тој на својот ФБ профил објавил слика од натпреварот која што ја крстил “На баскет со другарите”

По некое време на натрпеварот се приклучил и премиерот Ивица Дачиќ, на изборите знаеме кој излезе како победник но кој победи на уличниот баскет сеуште немаме информација.

loading...
Loading...