Останал жив со шипка од два метри во главата?

Loading...

Работник во Бразил успеал да преживее откако докторите му извадиле шипка од главата со полжина од 1,8 метри.

Шипката му ја пробила главата и излегла помеѓу очите, а операцијата на вадење траела повеќе од пет часа.Шипката паднала од зградаво изградба  на петиот кат и му ја пробила заштитната кацига и поминала низ мозокот.

Преживувањето на 24-годишниот архитектонски работник Едуард Лејте е вистинско чудо, а заздравувњето во болницата ќе трае најмалку две недели, изјавил шефот на хируршкиот одел во болницата во Рио.

src=

loading...
Loading...