Зошто е добро да си порно актер/ка?

Loading...

Неодамна, беа направени истражувања за предностите и слабостите во порнографската индустрија и дали актерите и актерките имаат привилегии како порно артисти.
Истражувањата покажаа дека порно ѕвездите воопшто не се разликуваат од обичните луѓе, дека немаат никакви психички трауми од многуте снимања кои ги имаат во текот на денот и се доста позитивни луѓе, со висок степен на самодоверба, социјален живот, сексуални задоволства и слично.
Девојките се навистина духовити и во својот реален живот тие се обични девојки, кои трагаат по љубовта на нивниот живот, сонуваат за семејство, патувања, заработувачка, и многу други работи, за кои сонува секој човек на оваа планета.
Дури и оние порно актери/ки кои преферираат да снимаат “груби“ сцени за време на порно филмовите, во реалноста се всушност мирни и тивки луѓе, па дури понекогаш и срамежливи.
Овие истражувања покажаа дека секој  актер, додека снима порно филмови ги задоволува своите скриени желби и фантазии, а по снимањето е сосема просечен и обичен човек.
Повеќе од една третина порно ѕвезди во светот се во брак или во сериозна врска, а 44 отсто се сеуште сами и во потрага по вистинскиот партнер со кој ќе имаат среќен заеднички живот и пред се ќе биде во состојба да ја прифати нивната професија. Околу 70 отсто од нив биле задоволни од својот сексуален живот во реалниот живот, што е 33 отсто повеќе од “обичните“ луѓе Факт е дека во светот постојат стереотипи за овој тип на професија и порно индустријата е доста осудувана, но ова не им смета на сегашните актери и актерки да продолжат да се занимаваат со снимање на порно филмови, и на помладите кои се почесто сакаат да си ја пробаат среќата и да изградат кариера во порно индустријата.
 
Copyright 2012 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24  

loading...
Loading...