Новиот нескршлив дисплеј на Самсунг

Loading...

Самсунг е еден од најголемите снабдувачи на екрани и процесори на пазарот.

Голем дел од конкурентите на Samsung, како што е Apple, ги користат екраните и процесорите. Ова се должи на фактот дека Samsung има одличен тим на истражувачи кои постојано работат на изуми кои би го промениле пазарот на модерната технологија. Прочитајте повеќе на следниов линк.

 

 

loading...