Елена Ристеска повторно со нов имиџ

Loading...

Една од најпопуларните македонски пејачки, Елена Ристеска повторно направи промена на имиџот. Ова е фотографијата од Елена која кружи по социјалните мрежи.

 

преземено од: kurir.mk

loading...