Крајот на светот е утре во 12 часот и 11 минути!

Loading...

Многумина се веќе убедени дека крајот на светот е блиску и дека ќе се случи утре!
Постојат различни толкувања на предвидувањата на Маите за крајот на светот каков што го знаме. Едно од најзабавните е предвидувањето дека крајот на светот доаѓа во Петок на 21 Декември во 12:11 во 2012 година.
Сепак, без разлика за кој од теориите ќе се одлучите да верувате, ако воошто верувате дека крајот ќе дојде, не се плашете и не го очекувајте денот.
Тоа значи дека ви останува уште многу време за живот. Искористете го најдобро што знаете!
Copyright 2012 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Многумина веруваа дека крајот на светот ќе биде во Петок на 21 Декември во 12:11 во 2012 година, но и покрај толку големиот страв сепак ова не се оствари…Многумина се веќе убедени дека крајот на светот е блиску и дека ќе се случи утре!
Постојат различни толкувања на предвидувањата на Маите за

loading...