Што означува денешното лого на Google?

Loading...

Гугл се познати по тоа што го менуваат своето лого за одредени значајни датуми и настани. Што значи денешното нивно лого?

 

Секако, од Гугл денеска го сменија своето лого по повод наводниот крај на светот, предвиден од Маите. Крајот на светот беше најавен за денес, но досега ништо не се случи, што и беше очекувано од поголемиот дел од луѓето.

 

 

Сепак имаше и такви кои се подготвуваа за крајот на светот, а тие денешниот ден ќе го поминат во своите скривници и засолништа.

loading...