Неколку совети за подобар орален секс

Loading...

Еден од најголемите митови за оралниот секс, кога го задоволувате вашиот партнер, е ако тоа го правите силно и брзо.

Задевајте го нежно со вашите нокти и благи бакнежи, за да го излудите пред она што допрва следува. Кога ќе ги примените рацете, правете извртено движење кое што ќе ги шокира неговите нерви и ќе го откачи неговиот ум!

Презентирајте перфектен орален секс

Врвниот орален секс содржи 5 клучни елементи: топлина, влажност, жестокост, повторување и најмалку еден изненадувачки маневар. Не ја прескокнувајте предиграта, Кажете му дека вие ќе одлучите кога да ги соблече панталоните, потоа откако ќе ги соблече, нежно галете го неговиот пенис.

 Колку и да сакаме да изгледаме привлечно и фино додека правиме „валкани“ нешта, добриот орален секс резултира токму од истите. Чувајте чаша вода или чај на вашата масичка до креветот за да го спречувате сушењето на устата. Исто како и жените и мажите сакаат да се чувствуваат посакувано, па воздивнувајте за тој да види како сте и вие задоволни додека го задоволувате орално. Интересно би било доколку ја поттргнете вашата коса, бидејќи машките сакаат да гледаат како го правите тоа, а на моменти погледнувајте го и во очи.

Многу важно е да пазите да ги прекриете вашите заби со вашите усни за да го избегнете повредувањето на неговиот ултра чувствителен дел. Односно, направете анус од вашата уста, за да му го доловите чувството како тој влага во нешто. Да, малце наежува изразот, исто така познат и како вртлог. Ако вашата вилица се замори, паметно би било за момент да направите одмор, но во меѓувреме продолжете со рацете. При крајот на овој ритуал, пред вашиот партнер да заврши, доколку сметате дека вкусот на неговите машки емисии е малку горчлив, ставете го пенисот подлабоко во вашата уста. Поголемиот дел од рецепторите се во предниот дел на јазикот, така што помалку ќе го осетите тој вкус.

Copyright 2012 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.

loading...
Loading...