Внимавајте! Тројанец се шири на facebook

Loading...

Дали ви стигнало известување на Facebook дека сте обележани на некоја фотографија? Лажен e-mail кружи на Facebook.

Доколку во inbox ви стигнало известување, кое е прикажано на фотографијата што е прикажана погоре, никако не кликајте на иконата која наводно ќе ве однесе до фотографијата на која сте тагнати.

 

За да го прочитате целиот текст, кликнете на линкот:

https://e-konkursi.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=1035%3Atrojanec-se-siri-na-facebook&catid=15&Itemid=115

 

loading...